onsdag den 24. juli 2013

To aftener i streg

Stabilt højtryk, sol og svage vinde fik teamet til at planlægge to aftenture i rap helliget det pelagiske fiskeri efter sandart.

Godtvejrsfiskeri!

Den første aften fandt vi spredte ekko'er på omkring 10 m., som steg til vores jigs uden at reagere yderligere. Først den sidste time inden solnedgang steg bananerne op til 8-9 m. og mere resolut efter jiggen, hvilket resulterede i et misset hug fra et fint ekko og en 3 kilos gedde til Michael inden lyset blev svagt og rovfiskene konstant var på farten, så det ikke var muligt at holde båden over. Vi håbede, at morgendagen ville bringe sandfisk!

Den anden aftens forhold var næsten uændrede. Vi havde de første 2-3 timer utrolig svært ved at finde ekkoer og havde kun et par chancer på ignorantdybden omkring 10 m. Igen en time før solnedgang opstod et hotspot ud af ingenting med stor koncentration af rovfisk omkring enorme byttefiskstimer. Som tidligere var rovfiskene steget et par meter op i vandsøjlen - og i hugget!
Jeg fik på en halv time to fine gedder; en på lige under 5 kg. og en omkring 3 kg. taget på Twinteez'en. 

Gedderne var i hugget før solnedgang!

Jeg missede desværre også et hug fra et monster ekko - sikkert sandart... Så har man motivationen for at tage ud igen! Michael nåede også lige at krane en 3 kilos gedde på Dedalande Lacon-jiggen, inden vi var nødt til at tøffe i havn, da mørket kom for alvor. 

Månen viser vej til havnen.

Sandarten, aftenernes stjerne, glimrede ved sit fravær, men vi fik trænet boat control og i båden kom nogle fine gedder, så de to aftener var alligevel givtige for LFT-teamet. Vi klør på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar