torsdag den 1. august 2013

Undersøisk månelandskab


Da teamet var samlet i Sverige sidst, fandt vi vej til et å-tilløb, hvor vi søgte ly for vinden. Selve åen var meget eventyragtig med høje træer og total idyl.


Det var dog ikke kun over overfladen, at landskabet var eventyrligt. StructureScan afslørede undersøiske månelandskaber, som man ellers kun ser i promovideo'er.


Store kampesten og grundfjeld samt flere sunkne træer gjorde åens humusfarvede vand til en stor rovfiskestruktur. Åen havde også meget store dybdeforskelle og enkelte steder faldt dybden helt ned til 12 m. - i en relativt lille å! Var der nogen, som sagde pelagisk åfiskeri? :)

Da der skulle være knuder i søen, burde åen være et hotspot for dem og sandart i foråret og sommeren. Så det kan være, at vi på et tidspunkt skal tosse lidt rundt der med fireball og død agn. 

Fireball skal der til i den kolde tid!

Fiskeriet står lidt stille for mit vedkommende. Jeg har haft og planlægger lidt medeture til barndomssøerne for at fylde reserverne af fireball-skaller op til den kolde tid.
Michael er på i ferie Sverige og forsøger sig med lidt pelagisk fiskeri hinsidans, indtil videre uden held - det er en svær årstid! :(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar