lørdag den 16. februar 2013

Saltvandsforandring

Småfuglene pipper stadig forfrossent efter foråret i krattet udenfor. DMI's temperaturkurve kryber sig også langsomt op over de blå værdier den kommende uge - men udsigten til åbne søer er stadig uoverskueligt langt ude i fremtiden.

Teamet har fiskefeber til op over begge ører, og da et anderledes fiskemulighed bød sig, kunne vi ikke sige nej.

Næste søndag går turen til vinterklassiskeren Øresundstorsk med turbåd fra Helsingør. Dog er set-up'et for fiskeriet noget helt andet end tunge pirke, kosteskaftsstænger og fightende morfædre med flere tomme dåseøl i kurven end fisk. En hel turbåd er reserveret til alternative og eksperimenterende torskemetoder, som gerne skulle minimere antallet af torsk som bider med halen...

Michael og jeg har planer om at prøve bundmede-slæbetackle med hele sild, som har givet gode resultater for andre denne vinter. Ellers er lidt grej blevet kombineret så kraftigt dropshot og let kastepirkefiskeri også bliver muligt at forsøge sig med.

Denne nye horisontudvidelse gav mulighed for lidt grejindkøb for begge medlemmer...

For mit vedkommende er stangparken blevet udvidet med en Ultra Grand Cat 8' >300 g. og hjulparken med Penn Slammer 460, så kan torskebassen få det at slås med. :)

Vi krydser fingre for roligt vejr og sultne torsk, og kommer med en rapport om turen.

Den store kat og Slammer'en er klar til kamp!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar