søndag den 25. maj 2014

Oprustning til sandartpræmieren

Sandart-præmieren nærmer sig med hastige skridt og teamet har planlagt ture i begyndelsen af juni efter pelagiske sandarter. Derfor er det helt store gummi-arsenal ved at blive kørt i stilling. 

Nyriggede pelagiske jigs klar til kamp!

Maj måned har fiskemæssigt været ad helvedes til... Deraf de manglende opdateringer. Michael har dog været en tur i det svenske for at fikse bådmotoren, som gik i stykker på den sidste tur. Motoren blev repareret og testet med fiskeri, som der kommer en lille blogpost om. 

Jeg selv har spenderet måneden med skole og eksaminer og ikke haft tid til at prøve maj-gedderne. Jeg tror dog, at der bliver tid til en aftentur efter en gedde i den kommende uge.

2 kommentarer:

  1. Kunne i ikke lave en lille post om hvordan i rigger jeres gummidyr til og hvordan i laver stinger opsætninger. Nogen af os, har meget at lære på den front :) specielt med længder , hvor i sætter stinger krogen osv osv

    På forhånd tak...

    Venlig hilsen
    Henrik Christensen

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Henrik,

      En post om rigning af jigs synes jeg også ville være en god idé. Jeg vil se, om der bliver tid til det hen over sommeren. Ellers kan du prøve at skaffe guld-udgaven (10 års jubilæumsnummer) af svenske Fiske-Feber, som blev udgivet denne måned. Der er en artikel af Jörgen Larsson, hvor han viser sin måde at rigge sine vertikal-jigs.

      https://www.facebook.com/fiskefeber/photos/a.501215612322.300001.383674657322/10152480219942323/?type=1&theater

      Mvh. /Nils

      Slet