søndag den 23. februar 2014

No guts, no glory

Fiskemulighederne for teamet har i længere tid været begrænset af tiden og vejret, så vi lod os inspirere af en karismatisk personlighed fra den seværdige reality tv-serie Gold Rush: nemlig Jack Hoffman.

Jack er en ukuelig guldgraver, som ikke lader sig slå ud af hverken manglende tid, erfaring eller dårlige vejrforhold - deraf hans kampråb: No guts, no glory!

Vi råbte ovenstående i kor og kørte lørdag aften i bulderragende mørke mod fiskespottet. Vores mål var den mystiske ferskvandstorsk knuden. 
Som forberedelse til turen var guts i mere end en forstand nødvendige. Knudens fænomenale lugtesans skulle udnyttes, så til min kærestes uudtalte glæde lavede jeg en anseelig mængde skaller og løjer om til rubby dubby i vores køkken og kom herligheden i et løg-net.


Rubby dubby material!

Vel-akret på fiskespottet med rubby dubby'en og fire cirkel-krogede agnfisk på bunden, kunne ventetiden begynde. Timerne gik og kun grene og søgræs bed på vores agn.
Vi fordrev tiden med at diskutere den kommende sæsons fiskeri og det var rart igen at sidde i en båd og have en kinamands chance for at fange en fisk.


Vi holdt gejsten oppe i tre timer i mørket - men endte uden glory og fik ikke lokket ferskvandstorsken. Jeg har aldrig fanget en knude og kunne godt tænke mig at fange en skægget rovfisk i ferskvand, men det blev ikke denne gang. Michael har fanget knuder i Sverige under vertikalfiskeri, som det afsluttende billede viser.
Vi gør et nyt knude-forsøg i fremtiden.

Svensk kunde taget under vertikalfiskeri.

Og et sidste visdomscitat fra Jack Hoffman...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar