tirsdag den 4. juni 2013

School's out - fishing's in

Nu er det sørme nok med inertimomenter, erstatningskapacitanser, beta tubulin genamplifikationer, fænotypisk artsidentifikation, udregning af net positive sucktion head til pumpedimensioneringer osv., osv...  Jeg har endelig mulighed for at komme væk fra bøgerne og ud på vandet, hvilket er stærkt tiltrængt!

Sommeren skal spenderes med en kombination af forhåbentligt flere fisketure end jeg har haft i foråret, arbejde og et smut til Berlin med familien, hvor jeg allerede har spottet et par Gummiköder Specialisten som skal besøges.

Jeg sad selv til skriftlig fysikeksamen på premieredagen d. 1/6 og var misundelig på det gode vejr. Det tætteste, som jeg selv kom på vertikalpremieren, var at tale i telefon med Michael A. om det fine fiskeri, som han og hans kammerat Lars havde haft, samt at læse beretninger hos vertikalinteresserede medbloggere.

Onsdag/Fars dag er jeg selv på vandet med mit fædrende ophav og ser om gösarna vil lege med, når der skal vertikal jigges. Stængerne er allerede klar og jeg er SÅ klar! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar