mandag den 18. marts 2013

Woblere til velvoksne sømkasser

Til et ambitiøst mål med en +10 kg. gedde til begge team-medlemmer må man indkøbe ambitiøse agn til dørgefiskeriet... Det er flere år siden jeg selv har dørgefisket sidst, da jeg selv aldrig har haft det store held med det. Men de mange rapporter med flotte gedder taget på dørg med store kunstagn giver blod på tanden til at forsøge sig.

Mantraet store agn, store fisk håber jeg kommer til at holde, da indkøbet er magnumwoblere fra Savagear. 3 stk. af den nye 3D Herring wobler på 22 cm. og 121 g. samt 3 stk. Butch wobler på 21 cm. og 109 g.

Lækre 3D Sild!

Krogene, som er monteret som standard, synes at være af god kvalitet, så for engang skyld skal man ikke skifte dem som det første inden de kan bruges.

Butch'er klar til kamp!

Planen er at dørge woblerne bag paravaner for at afsøg mest mulig vand på de større sjællandske søer som vi råder over.

Begge woblertyper er flydende, så det passer fint med at man kan bremse båden op ovenpå lovende ekkoer og forsøge med lidt pelagiske fiskeri uden at skulle være nervøs for at woblerene sætter sig i snags.

Vi glæder os til at søsætte woblerne i et par nye søer den kommende sæson og håber at de kan tirre de helt store geddemadammer til hugfrenzy!

1 kommentar: