onsdag den 5. december 2012

TV-underholdning i den kolde tid

Da Kong Vinter har lagt sin kolde hånd på søerne, kan man dulme fiskefeberen med lidt gratis kvalitetsunderholdning.

Det er koldt derude...
Indenfor de seneste år er der blevet produceret og bliver produceret, efter min mening, kvalitetsprogrammer som vil interessere fiskefolket.
Hos DR har programserierne Nak & Æd og Storrygeren været en stor succes blandt jægere og fiskere, men også i den brede befolkning. TV2's regional station TV/Midt-Vest har den igangværende serie Fangst Garanti, hvor forskellige fiskeformer og arter udfordres. Alle tre programserier i seværdige!

Jeg synes, at programmerne er gode da de viser glæden ved vores glødende interesse - det være sig både jagt og fiskeri. Det er både intensiteten, når en kæmpe bækørred bider på eller når en hare pludselig fyrer op fra stubmarken, men det er også kammeratskabet, som man oplever gennem sin hobby, den mad man kan få ud af sin fangst og den fantastiske natur som man befinder sig i. Især synes jeg, at det er rart at se de garvede jægere og fiskere som deler ud af deres viden til novicerne - mere af det!

Programmerne er med til at normalisere jagt og fiskeri i den brede befolkning og giver et bedre indblik i fangster eller nedlagte dyr, som en stor oplevelse med potentiale, og ikke bare som en nedskydning eller et gok med priest'en.

Programmerne kan ses og podcast'es gratis her:




Jeg krydser fingre for flere sæsoner af alle ovenstående programserier! De varmer i en frossen tid... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar