mandag den 22. december 2014

Glædelig jul og lidt online julegaver til alle

LFT ønsker glædelig jul til læsere og medbloggere!

Fiskeriet har stået stille i en god måned nu grundet eksaminer og derfor har bloggen ikke været opdateret. Teamet regner dog med en enkelt tur mellem jul og nytår efter enten sandart eller aborre. Mere herom når vi har været ude i det våde vintervejr og fægtet rundt med vores fiskestænger.


Hvis tiden falder én lang og mørket tærer på ens fiskehumør, har jeg her tre online opmuntringer, som jeg kan anbefale til behandling af fiskemæssigt tungsind. Et nyt online fiskemagasin og to youtube-kanaler.

Først en nyhed: LURE er et nyt gratis online magasin med fokus på kunstagnfiskeri efter rovfisk i både fersk- og saltvand. Magasinet indeholder artikler om metoder og grejanmeldelser, og er bestemt værd at bruge tid på at bladre igennem. Find LURE her!


Youtube-kanalen Carl and Alex Fishing omhandler to unge engelske brødres specimenfiskeres fiskeri. Deres fiskeri centerer sig næsten udelukkende om medefiskeri efter især karper men også medefiskeri efter andre fredfisk. Jeg er ikke selv meget inde i hverken karpe- eller medefiskeri, men deres veludførte og æstetisk flotte produktioner kan fange enhver fiskeinteresseret persons opmærksomhed fordi passionen for fiskeriet brænder så meget igennem! Især summeringsfilmen om deres Park Lake Campaign er meget seværdig (se herunder - næsten 1 time lang!), men der er masser af fede videoer på deres kanal. Tjek den ud!


Youtube-kanalen The Totally Awesome Fishing Show er et instruktivt og varierende TV-show, hvor man som seer bliver introduceret til en bred vifte af spændende metoder og fiskearter uden brug af dyrt og fancy fiskeudstyr. Af eksempler kan nævnes småbådsfiskeri efter hajer, fluefiskeri efter ørreder, medefiskeri efter karper og dropshotfiskeri efter aborrer. Fiskeshowet er host'et af en engelsk far og voksen søn og de har en inspirerende, underholdende samt pædagogisk tilgang til fiskeriet. Kanalen er meget aktive med optil flere ugentlige videoudgiverlser. Hvis man er nybegynder til fiskeriet er kanalen rigtig brugbar til at introducere metoder og fiskestrategier, mens den mere garvede lystfisker stadig kan lære nye tricks, da det engelske fiskeri er en del anderledes til det vi primært dyrker i Danmark. Der er næsten uanede mængder af klip til at gå i krig med. Her et par gode eksempler:


Af dem med en mere crazy og sjov intro er denne, men med efterfølgende spændende materiale:

2 kommentarer:

 1. Hej Nils
  Tak for en rigtig god blog, der har givet anledning til mange gode stunder i sofaen med computeren, herunder masser af inspiration. Og senest her tak for videoguidance. Det ser spændende ud.

  Fiskehilsner
  Klaus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Klaus,
   Det er dejligt at høre, at der er nogen derude som sætter pris på vores bloggerier. LFT ønsker dig et fangstrigt 2015! :)
   Mvh. /Nils

   Slet