lørdag den 7. marts 2015

Youtube-anbefalinger

Youtube flyder over med spændende fiskerelaterede filmproduktioner, som man kan fordrive tiden med, når man ikke selv har tid til at komme på vandet. Herunder beskriver jeg tre kvalitetskanaler, som jeg synes har seværdige film.


Kanalgratis er svensk og leverer spændende videoer med meget forskelligt fiskeindhold. Kanalen er blandt andet i gang med endnu en sæson af den polulære serie Fly vs. Jerk, hvor teams af spinnefiskere og fluefiskere dyster mod hinanden i geddefiskeri. Lignende show kaldet Perch Pro er også produceret af Kanalgratis omkring aborrefiskeri.  Desuden findes der på kanalen en del film fra USA med fiskeri efter goliat grouper og peacock bass.


InDepthOutdoors er et amerikansk show centeret omkring både is- og bådfiskeri i ferskvand med klassike arter som walleye, crappie, perch, small og large mouth bass samt musike. Deres 9. sæson kører i denne tid med ugentlige episoder og de tidligere sæsoner ligger også på youtube.


Keyes Outdoors er også et amerikansk show, men handler udelukkende om muskiefiskeri. Man følger holdet på vandet, hvor både enorme søer og mindre floder besøges i jagten på de enorme muskies. Man er med hele vejen fra det dramatiske hug til landing og glædesudbrud, hvilket er fedt og giver en meget autentisk oplevelse af optagelserne.  Hvis man er interesseret i spinnefiskeri efter gedder med jerkbaits, monster jigs mm., så er denne kanal et must-see!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar