torsdag den 3. maj 2012

Pindgedde-premiere

Endelig tid til gedde-premiere!

Havde afsat en hel dag fra morgen til aften, og det blev til i alt 14 timer på søen med jerkbaitstangen.

Fiskeriet foregik i en sø med en stor bestand af mindre pindgedder og grove aborrer.

Startede tidligt om morgenen med Michael i båden, og vi tog omkring 10 pindgedder på jerkbait inden Michael smuttede på arbejde. Fiskeriet fortsatte alene, og jeg fortsatte det gode fiskeri med mange mindre gedder dagen igennem. Dørg mellem to pladser gav en fin gedde på 4,5 kg., som huggede på en Westin Platypus i geddefarve. Det må være kannibalgedder, der er i søen!
Jeg fik de fleste fisk på light jerkbait for at kompensere for fiskenes pindstørrelse. Det er rigtig sjovt med selv mindre fisk, når blot man afpasser grejet efter dem. Jeg fiskede mest med Soft 4-Play i 13 cm. (dirty roach) og især Westin Mini Jerk i forskellige farver stod for de fleste fisk.
Mini Jerk'en i farven Biscuit stod også for den største jerkgedde på 4,5 kg. Den tog jerken på det lave vand og jeg så fisken vende i det klare vand, inden den hamrede på. Det er virkelig noget der kan få pulsen op! Efter en fin fight på det lette grej, kunne jeg håndlande og skyde et par billeder, inden fisken blev genudsat. Rigtig flot fisk, som ikke syntes mærket af legen.

4,5 kg. ædemaskine kunne ikke stå for Mini 
Jerk'en!
Sidst på eftermiddagen kom Sune i båden, og han fik aftenen igennem flere gedder på flue og en rigtig flot hårdtkæmpende aborre på omkring 1,5 kg. sluttede en fantastisk fiskedag af.

Sune med aftenens stribede overraskelse.

Close up af den brutale aborre, som havde fantastisk
farver i aftensolen. 


Jeg har ikke tal på, hvor mange gedder vi fik i båden over hele dagen, men det er et godt stykke over de 50-60 stykker - så er sæsonen igang! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar